TROUWEN

Een huwelijksaanzoek of trouwen op een eigentijdse en stijlvolle locatie met een prachtig uitzicht over de haven? Encore by Simonis staat garant voor een onvergetelijke trouwdag met kwalitatief goed eten, verrassende dranken, ervaren en enthousiaste bediening en een uitstekende sfeer. Encore by Simonis is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Den Haag. De evenementenruimte, Encore Events, is geschikt voor uw ceremonie, borrel, diner en feest. De ruimte is voorzien van alle gemakken, zoals: een eigen ingang, garderobe, toiletten, lift, licht- en geluidsinstallatie en meubilair. Daarbij is het dakterras (met havenzicht) bij lekker weer de perfecte plek voor een toast, diner of borrel en is de private dining room een mooie plek voor een diner met een klein gezelschap. Kortom: alles is mogelijk bij Encore! Wij denken graag met u mee om uw bruiloft onvergetelijk te maken! Interesse? Neem contact met ons op voor persoonlijke kennismaking, rondleiding en om de sfeer te komen proeven!

VERGADEREN

No matter your business, our meeting spaces range from traditional boardroom set-ups to elaborate theatre settings. Impress upon whomever you’re meeting in an instant with not just contemporary surroundings, but a truly unique location to converge upon.

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Encore by Simonis is de perfecte locatie voor uw evenement. Of u nu een intiem privédiner organiseert, een verjaardagfeest, een cocktailparty, een gender reveal party of een babyshower. Het Sales & Events team denkt graag met u mee om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

PRIVATE DINING

Wilt u bij ons dineren, maar vermijdt u met uw gezelschap liever de drukte in het restaurant? Dan is onze private dining room de perfecte oplossing! De private dining room bevindt zich aan de rechterzijde van het restaurant en biedt plaats aan 12 tot en met 22 personen. Ook heeft u de mogelijkheid om een private dinner te organiseren op één van de etages van Encore Events. Op de begane grond kunt u met maximaal 90 personen zittend dineren. De eerste etage biedt zelfs plaats aan 120 personen voor een zittend diner. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een walking dinner of buffet. In dit geval kunnen wij een diner verzorgen tot wel 350 personen.

CATERING

Organiseert u een diner, feest, congres of ander evenement op locatie en bent u op zoek naar een kwalitatief goede culinaire invulling? Vanaf heden is is het mogelijk om de gerechten waar u normaliter van geniet in een van onze restaurants ook op locatie te verzorgen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden qua catering voor kleine en grote evenementen. Van luxe borrelhapjes en rijkelijk belegde broodjes tot een walking dinner, buffet of uitgebreid meergangen diner. Voor ons ervaren team is niets te veel. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een passende invulling samen te stellen voor uw evenement.