Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team kunnen versterken.
Direct SolliciterenAls sales & eventmanager zorg je voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen binnen onze restaurants. Dit varieert van zowel kleine- als grootschalige diners en borrels tot verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, modeshows, vergaderingen en babyshowers.
Functieomschrijving en werkzaamheden
- Je bent telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze gasten/klanten
- Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen van A tot Z (zowel het voortraject als de uitvoering van het evenement)
- Je stelt offertes en draaiboeken op
- Je onderhoudt de content op onze eigen website en op de diverse locatie websites waar wij op te vinden zijn
Vereisten
-Je hebt HBO werk- en denkniveau (communicatie, marketing, sales, accountmanagement, events en/of entertainment)
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken
- Je bent representatief en hebt geen ‘telefoonangst’
- Je bent georganiseerd en punctueel
- Je bent een zelfstandige teamplayer die houdt van gezelligheid
- Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Ervaring in werken met een Apple computer en programma’s is een pré (Pages, Numbers en Keynote)
- Ervaring in de horeca is een pré
Wij bieden…
- Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een professioneel, enthousiast en jong team in de horeca- en evenementensector
- Persoonlijke en professionele ontwikkeling en veel eigen verantwoordelijkheid
- Een werkplek waarbij hard werken en plezier maken hand in hand gaan met elkaar
- Alle tools die jij nodig hebt om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren
- full time functies beschikbaar
- 30-38 uur per week
- Afgeronde Koks opleiding op MBO niveau 3 of 4
-Productkennis
- Gierig om te leren
- Affiniteit met vis
-Het uitvoeren van Mise en Place activiteiten in het restaurant;
- Operationele werkzaamheden in het restaurant, waaronder het opnemen van
bestellingen, bedienen van de gasten en afhandelen van betalingen;
- Het schoonhouden van de tafels en het restaurant;
- Het proactief verkopen van restaurantproducten;
-Verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten;
- Verantwoordelijk voor het registreren van gasten bij de juiste reservering;
- Visitekaartje van het bedrijf
- Brengt gasten naar hun tafel
- Fulltime functies beschikbaar
- Ervaring met werken in de horeca;
- Collegiaal;
- Je kan zelfstandig werken;
- Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en uren;
- Uitstekende Nederlandse mondelinge vaardigheden.
- Het servereen van gerechten en het debrasseren van tafels;
- Het schoonhouden van de tafels en het restaurant;
- Het onderhouden van uitstekend contact met gasten;
- Ben jij die gepassioneerde chef die bij ons wil komen werken?
- Ervaring met sushi producten vereist
- flexibel ingesteld
- full time en parttime functies beschikbaar
Ben jij een flexibele teamplayer en minimaal 17 jaar oud? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Alleen volledig ingevulde formulieren met bijgevoegde pasfoto zullen in behandeling genomen worden.