Reserveren

Voor reserveringen van 12 of meer personen, bevestigen we graag de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Groepsreserveringen

Reserveren tot 11 personen:

  • Groepsreserveringen voor groepen van maximaal 11 personen worden direct bevestigd. U ontvangt meteen een bevestiging van uw reservering.

Reserveren vanaf 12 personen:

  • Voor groepen van 12 personen of meer dient de reservering bevestigd te worden door onze sales afdeling. Dit betekent dat uw reservering eerst in behandeling wordt genomen en dat u een bevestiging ontvangt zodra deze is goedgekeurd.

Afhankelijk van de groepsgrootte:

  • Bij grotere groepen kan het nodig zijn om aanvullende afspraken te maken, bijvoorbeeld over speciale menu's of andere wensen. In dat geval nemen wij contact met u op om alles in detail door te spreken en uw reservering geheel naar wens af te stemmen.

We hopen u snel te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit om uw bezoek onvergetelijk te maken!

Annuleringspolicy

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 3 uur voor de gereserveerde tijd. Annuleringen binnen 3 uur of ‘No-show’ kunnen leiden tot een annuleringsvergoeding. Voor groepsreserveringen vanaf 12 personen gelden specifieke annuleringsvoorwaarden, die bij de bevestiging van de reservering worden medegedeeld. Reeds betaalde kaarten voor evenementen worden niet vergoed, maar worden bewaard als tegoed voor kaarten voor een volgend evenement. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

INTERESTED in our other locations?

Bekijk ook onze andere restaurants!